ΕίσοδοςΔημιουργία Λογαριασμού

Πληρωμές & Αποστολές

1. Παραγγελίες - Παράδοση

1.α. Τοποθέτηση Παραγγελίας
Το ελάχιστο κόστος της παραγγελίας ώστε να καταχωρηθεί στο σύστημα είναι 30 ευρώ.Κάτω από αυτό το ποσό οι παραγγελίες ακυρώνονται.
Μία παραγγελία οριστικοποιείται με το πάτημα του κουμπιού "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" από τη σελίδα "Επισκόπηση Παραγγελίας".
Με την ενέργεια αυτή, το κατάστημα ενημερώνεται για την τοποθέτηση νέας παραγγελίας και για τα στοιχεία αυτής (αριθμός παραγγελίας, προϊόντα, ποσότητες, αξία, στοιχεία πελάτη, στοιχεία αποστολής) ενώ παράλληλα ενημερώνεται με τις παραπάνω πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και το Πελάτης. Με το πάτημα του κουμπιού ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ εκχωρείται στην παραγγελία ένας μοναδικός αριθμός μέσω του οποίου είναι προσβάσιμη από τον Πελάτη και το Κατάστημα.

1.β. Κόστος παραγγελίας
Το συνολικό κόστος της παραγγελίας προσδιορίζεται από την τιμή του προϊόντος η οποία περιλαμβάνει ΦΠΑ, συν το κόστος μεταφορικών και το κόστος συσκευασίας εάν υπάρχει. Ο πελάτης τιμολογείται από το κατάστημα για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του.

1.γ. Παράδοση της παραγγελίας
Η έγκαιρη και ορθή παράδοση της παραγγελίας που έχει τοποθετήσει ο Πελάτης στο Κατάστημα αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο οποίος οφείλει να ενημερώνει τον πελάτη με e-mail ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας.

1.δ. Διαθεσιμότητα προϊόντων
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα,η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 2 με 14 εργάσιμες ημέρες.
Το KG Guitars e-shop δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την καθυστέρηση αποστολής της παραγγελίας, εκτός κι αν έχει γίνει συμφωνία συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή η ενημέρωση γίνετε γραπτως. Αν δεν έχει γίνει επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας του προϊόντος και της ημερομηνίας παράδοσής του, το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση της παραγγελίας.
Με τον όρο << εκτέλεση >> εννοείται η παράδοση του προϊόντος στην εταιρεία μεταφοράς. Δεν φέρει επίσης ευθύνη για τυχόν μη διαθεσιμότητα προϊόντων που παρουσιάζονται στις σελίδες.

1.ε Ακύρωση παραγγελίας
Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε email στο guitarskg@gmail.com ή τηλεφωνόντας στο 2310636283. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρετε μόνο πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Μετά την εκτέλεση(αποστολή) της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

2. Τρόπος πληρωμής
Για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας το e-shop διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

α) Αντικαταβολή μετρητοίς

β) Mε κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡ. 224/403104-01
IBAN GR15 0110 2240 0000 2244 0310 401
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC ETHNGRAA

γ) Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard) μέσω Paypal

3. Αποστολή και Επιστροφή

3.1. Τρόπος αποστολής
Το e-shop χρησιμοποιεί τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ για τις αποστολές του.
Οι αποστολές είναι δωρεάν για παραγγελίες από 300 ευρώ και άνω.
Ο χρόνος αποστολής με courier για την ελλάδα είναι απο μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανάλογα το βάρος της παραγγελίας και αποστέλεται σχετικό e-mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από τον πελάτη.
Γiα την δωρεάν αποστολή του προϊόντος για αγορές άνω των 300€ η επιλογή της αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής ΔΕΝ ισχύει.
3.2. Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 23%.
3.3. Επιστροφές Προϊόντων
Επιστροφή μέρους της παραγγελίας του πελάτη ή επιστροφή ολόκληρης της παραγγελίας γίνεται αποδεκτή σε περίπτωση που το KG Guitars e-shop εκτέλεσε λάθος παραγγελία ή λάθος προϊόν.Για οποιοδήποτε άλλο λόγο είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρίας για την αποδοχή της επιστροφής.
3.4. Εγγύηση προϊόντων
Η εγγύηση των προϊόντων είναι αυτή που παρέχεται από τον κατασκευαστή.
3.5. Επιστροφή χρημάτων
Γίνεται μόνο εάν το KG Guitars e-shop αδυνατεί να εκτελέσει την παραγγελία.
3.6. Επικοινωνία με το Κατάστημα
Ο Πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με το KG Guitars e-shop στο οποίο έχει τοποθετήσει παραγγελία, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία εμφανίζονται στη σελίδα Επικοινωνήστε Μαζί Μας.
3.7. Καταγγελίες, Παράπονα Πελατών
Στην περίπτωση που ο Πελάτης διαπιστώσει ότι, οι αναγραφόμενες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα ηλεκτρονικού καταστήματος KG Guitars e-shop είναι ελλιπείς ή / και λανθασμένες ή οι αναγραφόμενες πληροφορίες σχετικά με τα παρεχόμενα προϊόντα ή και υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα η περιγραφή και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων ή υπηρεσιών, οι χρεώσεις και ο τρόπος πληρωμής είναι ελλιπή, παραπλανητικά ή ψευδή, μπορεί να επικοινωνήσει με το e-shop στην ηλεκτρονική διεύθυνση: guitarskg@gmail.com
3.7 Δωσιδικία & Εφαρμοστέο Δίκαιο
Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος KG Guitars e-shop, ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
3.9 Αποδοχή Όρων
Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα με τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του KG Guitars e-shop, έχουν διαβασθεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.
Συνέχεια
Γρήγορη Εύρεση
Κατασκευαστές
Γλώσσες
Ελληνικά English
Σύνδεση
Διεύθυνση E-Mail:

Κωδικός:


Ξέχασα τον κωδικό μου
Νέος λογαριασμός
0 αντικείμενα